Financiering

 

 

Leasing

Indien u gebruik wenst te maken van een lease vorm, kan Evers wagenbouw u zeker van dienst zijn. Wij kunnen u twee lease vormen aanbieden namelijk: Operational Leasing en Financial Leasing.

Operational leasing

 

Operational leasing is voor diegene die van flexibiliteit houden een prima leasevorm. Elk gewenst moment kunt u het contract be�indigen door de verkoopwagen, zonder enige vorm van boete, te kopen uit de lease. Een vooraf bekend bedrag wordt per geleasde maand bij koop in mindering gebracht op de nieuw of dagwaarde, die bekend is bij aanvang van het leasecontract. Zo spaart u vanaf dag 1 voor uw aflossing. 

De maandbedragen zijn inclusief Allrisk verzekering, Wegenbelasting, Houderschapsbelasting en rentekosten. Omdat de belastingdienst uw leasebedrag aanmerkt als kosten voor uw onderneming, kunt u het bedrag dat u maandelijks betaald volledig in mindering brengen op uw winst. Dit levert u een belastingvoordeel op. Graag informeren wij u over de verdere condities in een nader gesprek. 

Financial leasing

Een Financial leasing is de meest eenvoudige vorm van leasing. Het gewenste kredietbedrag wordt in onderling overleg met u vastgesteld. Over het kredietbedrag wordt een rente berekend die u in maandelijkse termijnen gezamenlijk met de aflossing voldoet. Een gemiddelde looptijd bedraagt 60 maanden. Na deze 60 maanden heeft u de maandelijkse termijnen voldaan waardoor het oorspronkelijk verstrekte krediet is afgelost.

Over de tarieven kunnen wij u informeren in een nader gesprek.


© 2012 Evers Wagenbouw  |  Webdesign: Ontwerup