Onderhoud

Service en onderhoud

Bij onze vestigingen in Bunschoten en Emmerich plegen wij dagelijks onderhoud aan allerlei soorten marktwagens.

De gespecialiseerde monteurs hebben hiervoor de beschikking over een volledig ingerichte werkplaats en ruime sortering onderdelen van diverse merken.

Wij voeren alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit aan van uw verkoopwagen. De monteurs hebben kennis van chassis, elektra, hydrauliek, luchtremmen, ABS systeem,bakoven,etc.

Indien u niet in de gelegenheid bent de wagen bij ons te brengen,dan kan onze servicedienst u altijd op locatie helpen.

Ook buiten de kantooruren zijn wij u graag van dienst.
Hiervoor zijn wij bereikbaar onder telefoon nr. 06 - 51 40 89 72.

onderhoud.jpg

 

Evers aanhangwagen keuring

Om onverwachte kosten en stilstand te voorkomen adviseren wij u om uw verkoopwagen ieder jaar aan een Evers aanhangwagenkeuring te onderwerpen. Want pech onderweg, of een ongeval belemmert de voortgang van uw werk, het is lastig en gaat ten koste van uw omzet.

Bij Evers wagenbouw BV kunt u terechtvoor de aanhangwagenkeuring. Hierbij laat u uw wagen preventief controleren op gebreken of versleten onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, velgen, schokdempers, wiellagers, rijverlichting enz. Niets ontsnapt aan het oog van de geroutineerde keurmeester.

Na de keuring ontvangt u van ons een keuringsrapport met een overzicht van eventuele gebreken, waarbij de bestaande wettelijke eisen als norm worden gehanteerd. Als na de keuring blijkt dat uw wagen voldoet aan alle eisen, of als eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de verkoopwagen voorzien van een speciale goedkeuringssticker.

Het bewijs voor u dat het met de veiligheid van uw wagen goed zit en dat deze weer volledig betrouwbaar en bedrijfsklaar is.

keurings.jpg

© 2012 Evers Wagenbouw  |  Webdesign: Ontwerup